در این نشست که روسای محیط زیست ولایات حوزه غرب کشور، کارشناسان محیط زیستی حضور داشتند در مورد کاهش بارندگی، خشکسالی، افزایش دمای هوا و برخی از تغییرات ملموس که بر زندگی مردم تاثیر گذاشته بررسی و راه کار مقابله با این اثرات تغیر اقلیم، طرح ریزی نمودند.
حبیب الله طاهری، مسول اداره ملی حفاظت از محیط زیست کشور می گوید که
افغانستان از دیدگاه تغییرات اقلیمی، آسیب های جدی را متقبل می شود که بنابر برآورد سازمان های جهانی، در سال افغانستان از لحاظ اقتصادی دو میلیون دالر متضرر می شود .
در همین حال شماری از اشتراک کننده گان ضمن ابراز نگرانی از افزایش اثرات مخرب تغییرات اقلیمی، می گویند باید برای دفع و جلوگیری از این تغییرات، باید اقدامات جدی از سوی حکومت روی دست گرفته شود.
با این حال، مسوولان اداره محیط زیست هرات می گویند هرچند اثرات تغییرات اقلیمی در سراسر کشور آشکار است اما آنان توانسته که از افزایش تولید گاز های گلخانه جلوگیری کنند.
حامد الهام مسوول ارتباطات ریاست محیط زیست هرات می گوید با تلاش این اداره کوره های خشت پزی به ساحات دور دست انتقال یافته، حمام ها و شرکت های صنعتی دارای فیلتر دود شده اند.
بنابر گفته مسولان در ریاست محیط زیست کشور، در حال حاضر افغانستان تنها 0.08 درصد در تولید و انتشار گازهای گلخانه جهان نقش دارد.